Парковки у Житомирі безкоштовні » Новини Житомира
 
 


Парковки у Житомирі безкоштовні

Автор: news_maker від 7-06-2012, 18:31, переглядів: 1 968

Парковки у Житомирі безкоштовні

Виконавчий комітет Житомирської міської ради відмінив рішення міськвиконкому від 20.10.2005 №682 «Про вдосконалення організації міських паркувальних зон транспортних засобів в м.Житомирі», тим самим скасувавши плату за паркову.

Працівники комунального підприємства «Інспекції з благоустрою м.Житомира» окрім власне послуг паркувальних, здійснювали і прибирання автомобільних стоянок та прилеглого тротуару. З відміною плати за паркову питання прибирання паркувальних зон буде продумано та опрацьовано спеціалістами.

«Парковка в Житомирі – безкоштовна. За відсутності паркоматів, ми діємо згідно з чинним законодавством. Паркувальні зони і надалі прибиратимуть штатні працівники КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира». Люди працюватимуть, прибираючи місто і отримуючи за це кошти. А ми продумаємо механізм їх відшкодування», - зазначив міський голова Володимир Дебой.

В.Дебой також зауважив, що запропонована система паркоматів не діє в жодному місті України, тому що не передбачена система відповідальності за несплату за паркування.

На разі відпрацьовується схема оплати прибирання паркувальних територій міста.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: