Влітку у Франції відпочиватимуть 34 юних жителі Ємільчинського району » Новини Житомира
 
 


Влітку у Франції відпочиватимуть 34 юних жителі Ємільчинського району

Автор: news_maker від 14-07-2014, 15:24, переглядів: 1 197

Влітку у Франції відпочиватимуть 34 юних жителі Ємільчинського району

Під головуванням директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлани Гресь відбулося засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року, на якому розглядалися питання про організацію оздоровлення дітей в місті Бердичеві, в Ємільчинському районі та в сезонному дитячому оздоровчому закладі «Лісовий берег».

За словами Світлани Гресь, ситуація з оздоровленням та відпочинком дітей на Житомирщині є повністю контрольованою. Головний акцент зараз робиться на тому, аби докласти максимальних зусиль до належної організації всього комплексу заходів в цьому напрямку. Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації звернула увагу на те, що важливим аспектом роботи в оздоровчих закладах області цього року є також надання своїх послуг дітям, що прибувають зі Сходу України.

Перший заступник Бердичівського міського голови, голова координаційної ради з оздоровлення та відпочинку дітей міста Бердичева Іван Демусь зазначив про те, що цього року в місті функціонувало 14 пришкільних таборів, в яких відпочивало 1 тис. 748 дітей. Загалом в міському бюджеті на це було закладено 183 тис. 120 грн. Іван Омельянович повідомив, що на прилеглій до міста території працює 2 табори – «Березовий гай» та «Пролісок». Більшість юних бердичівлян оздоровлюються влітку саме в закладі «Пролісок».

Головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ємільчинської райдержадміністрації Людмила Жилюк розповіла про те, що з місцевого бюджету вже виділено 100 тис. грн. на пришкільні табори, яких у червні було 4. Оздоровленням та відпочинком ці заклади охопили 398 дітей. У червні цього року 40 юних жителів Ємільчинщини відпочивали в Республіці Польща. А 34 дитини у липні-серпні відвідають Францію. Людмила Григорівна звернула увагу на те, що найближчим часом ємільчинські школярі зможуть оздоровитися й відпочити у селищі Затока на Одещині та на Шацьких озерах на Волині.

Як повідомила директор сезонного дитячого оздоровчого закладу «Лісовий берег» Наталія Філінська, цього року табір працюватиме в 3 зміни. Протягом першої тут вже перебувало 247 дітей, а зараз, під час 2 зміни – 246. Юні відвідувачі закладу мають можливість пройти курс масажу, лікувальної фізкультури та аромотерапії.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: