У Житомирі продовжують зрізати аварійні дерева » Новини Житомира
 
 


У Житомирі продовжують зрізати аварійні дерева

Автор: news_maker від 15-07-2014, 20:31, переглядів: 1 408

У Житомирі продовжують зрізати аварійні дерева

Протягом липня на базі ВЖРЕПу №8 працівниками КП «Зеленбуд» виконуються роботи по зрізанню аварійних дерев згідно заявки управління житлового господарства міської ради. За словами директора КП «Зеленбуд» Валерія Дев’ятка роботи складаються з двох етапів: зрізання гілля і стовбурів та вивезення залишків.

«Спочатку ми обрізаємо гілля, адже в житлових дворах дерево цілим не кинеш. Потім працюємо зі стовбуром. Пізніше вивозимо дрібні залишки нашою технікою. Далі – збираємо достатній обсяг частин стовбурів і вивозимо їх одразу з кількох дворів. Ідемо саме таким шляхом у зв’язку з тим, що кран для транспортування великих частин дерева ми орендуємо. За день орендна плата складає 2 тис. грн. Таким чином, вивозячи залишки з кількох дворів одночасно, намагаємося дбати про економію і раціональне використання коштів. Тому, часом трапляється, що зрізані частини стовбура у дворах перебувають кілька днів», – повідомив Валерій Дев’ятко.

Зокрема, подібна ситуація склалася у дворі по вул. Київській 21. Як повідомив директор КП «Зеленбуд» по закінченню робіт із зрізання аварійних дерев у сусідніх дворах, залишки будуть організовано вивезені одразу з усіх дворів.

Також Валерій Дев’ятко зазначив, іноді роботи ідуть протягом тривалого часу через те, що мешканці будинків паркують поблизу дерев свої авто. Багато часу витрачається на пошуки власників транспортних засобів. Якщо спроба невдала – працівники «Зеленбуду» переїжджають на інший об’єкт. Також трапляються ситуації, коли робітники підприємства привозять спеціалізовану техніку, а комунальні служби проводять у дворах ремонт мереж. Це унеможливлює під’їзд техніки.

«Прошу з розумінням поставитися до того, що деякі залишки перебувають у дворах кілька днів. Ми намагаємося організувати роботу таким чином, щоб раціонально використовувати кошти, людський ресурс та техніку», – зазначив Валерій Дев’ятко.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: