У Житомирі анонім "замінував" автовокзал та магазин » Новини Житомира
 
 


У Житомирі анонім "замінував" автовокзал та магазин

Автор: news_maker від 17-07-2014, 10:37, переглядів: 1 567

У Житомирі анонім "замінував" автовокзал та магазин

Близько 8 години ранку на телефонну лінію «102» надійшло повідомлення з центрального автовокзалу м. Житомира про те, що до них подзвонив невідомий чоловік і наказав евакуювати людей у зв’язку із замінуванням приміщення. Вже за півгодини анонім повідомив про закладення вибухівки й в одному з магазинів, що знаходиться поряд з вокзалом. В обох місцях працюють правоохоронці та вибухотехніки.

Одразу ж після отримання тривожного повідомлення до центрального автовокзалу виїхали слідчо-оперативні групи УМВС і Житомирського міськвідділу міліції, Управління ДАІ, працівники вибухотехнічної служби НДЕКЦ при УМВС, представники інших правоохоронних відомств.

Міліціонери вже взялися за охорону приміщення автовокзалу та периметру потенційно небезпечної території, проведення евакуації людей, обмеження руху транспорту на автодорозі поблизу, організувавши його по інших паралельних вулицях.

Уже за півгодини до міліції надійшло ще одне повідомлення від аноніма про закладення вибухівки в одному з торгівельних закладів, що знаходиться у безпосередній наближеності до вокзалу. Відтак, аналогічні заходи безпеки вживаються й на іншому ймовірно небезпечному об’єкті.

Експерти вибухотехнічної служби провели ретельний огляд приміщень автовокзалу. За попередніми даними, жодних вибухових пристроїв або інших небезпечних предметів виявлено не було.

Наразі тривають аналогічні заходи в приміщенні торгівельного закладу.

Водночас інформацію про подію відповідним чином зареєстровано та визначено попередню правову кваліфікацію за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Тривають заходи, направлені на встановлення особи «мінувальника».

У Житомирі анонім "замінував" автовокзал та магазин
У Житомирі анонім "замінував" автовокзал та магазин

Фото Житомир інфо

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: