Рятувальники розповіли про пенсіонерку, яка героїчно врятувала 4-річного хлопчика » Новини Житомира
 
 


Рятувальники розповіли про пенсіонерку, яка героїчно врятувала 4-річного хлопчика

Автор: news_maker від 18-07-2014, 13:34, переглядів: 1 454

Рятувальники розповіли про пенсіонерку, яка героїчно врятувала 4-річного хлопчика

Кілька днів тому у віддаленому селі Нова Радча на річці Медведка, яка розлилася внаслідок сильних дощів, гралися діти. 4-річний Вадим зайшов на місток, встановлений через річку, та, намагаючись дотягтися до води ногою, послизнувся і впав у річку. Швидка течія підхопила й понесла хлопчика. Перелякана дівчинка, з якою він грався, миттєво кинулася до найближчої хати і повідомила про нещастя.

Господарка оселі пенсіонерка Тамара Ястремська вже за мить була біля річки, і, не розмірковуючи, стрибнула за хлопчиком у воду. Намагалася його упіймати, проте й сама ледве справлялася зі швидкою водою. Їх разом несло течією ще близько 200 м. Спіймавши непритомного хлопчика, жінка випливла на мілину. Батько дитини, який саме прибіг, допоміг обом вийти на берег. Там же рятівниця надала хлопчикові першу допомогу. Він прийшов до тями, госпіталізація йому не знадобилася, зараз почувається добре.

Своєю односельчанкою жителі Нової Радчі пишалися завжди. Адже вона вже понад 30 років очолює і співає в народному хоровому колективі "Вербиченька", а, врятувавши дитину, стала ще й справжньою героїнею.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: