П'ять житомирських відділень російських банків оцінили збиток від погромів більш ніж в 100 тис.грн. » Новини Житомира
 
 


П'ять житомирських відділень російських банків оцінили збиток від погромів більш ніж в 100 тис.грн.

Автор: news_maker від 18-07-2014, 17:19, переглядів: 1 228

П'ять житомирських відділень російських банків оцінили збиток від погромів більш ніж в 100 тис.грн.

«Відомості про пошкодження майна декількох банків у м. Житомирі були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з певною правовою кваліфікацією за ч.2 ст.296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України від 20 червня ц.р.
У рамках досудового розслідування міліціонери почали проведення низки слідчих (розшукових) дій, спрямованих на встановлення свідків та осіб, які мають безпосереднє відношення до вчинення кримінального злочину. На запити слідчих банківські установи обласного центру, які в той день відвідали пікетники, оцінили завдані їм збитки на загальну суму понад 100 тисяч гривень», - розповіли в УМВС.
Правоохоронці нагадали, що у них є відеозаписи з місць подій і зараз встановлюються особи, які могли бути причетні до скоєння хуліганств.
«До кількох громадських організацій, а також до органів самоврядування направлено відповідні запити. Розслідування обставин пошкодження майна банківських установ триває», - повідомили в міліції.
За чинним кримінальним законодавством, хуліганство, вчинене групою осіб, карається позбавленням волі на строк до чотирьох років.



За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: