У кожному районі Житомирщини будуть створені військові формування » Новини Житомира
 
 


У кожному районі Житомирщини будуть створені військові формування

Автор: news_maker від 18-07-2014, 17:35, переглядів: 970

У кожному районі Житомирщини будуть створені військові формування

18 липня відбулася селекторная нарада під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, на яку були запрошені голови обласних державних адміністрацій.

Арсеній Яценюк у своєму виступі зазначив, що жахлива трагедія зі збитим напередодні пасажирським літаком малайзійської авіакомпанії свідчить про те, що скоєно злочин проти людства. Вже розпочато розслідування обставин трагедії, і Україна докладе зусиль, щоб зробити його міжнародним. Україна діятиме в межах міжнародного права, буде залучено світове співтовариство, адже люди мають знати ім’я реальних злочинців і ту країну, яка підтримує бандитів.

Арсеній Яценюк повідомив також, що завданням селекторної наради є робота по підготовці заходів до мобілізації країни.

Сидір Кізін, спілкуючись із журналістами, прокоментував питання, що були озвучені під час наради: «Україна має бути готова до переходу на найвищий ступінь мобілізації. Все це пов’язано з трагедією, яка сталася 17 липня, – злочинці збили малайзійський літак над територією України. Прем’єр-міністр щойно повідомив іноземним ЗМІ, що ця війна перестала бути війною проти України і проти Європи. Після збиття літака це війна проти цілого світу. Тому Україна разом зі світовим співтовариством готується дати належну відсіч терористам. Буде проведено розслідування. На жаль, поки що терористи не допускають наші агентства авіаційної безпеки до місця трагедії. Тому з міжнародними організаціями ми будемо добиватися проведення повноцінного розслідування».
Очільник області повідомив також, що готується широкомасштабна мобілізація населення. У кожному районі Житомирщини будуть створені військові формування в дуже суттєвих об’ємах. Сидір Кізін підкреслив, що заходів подібного масштабу не проводилось впродовж останнього півстоліття.

Обговорення деталей по підготовці до мобілізації відбулося у закритому режимі.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: