Житомирські міліціонери проводять відпрацювання ринків міста » Новини Житомира
 
 


Житомирські міліціонери проводять відпрацювання ринків міста

Автор: news_maker від 22-07-2014, 09:25, переглядів: 1 435

Житомирські міліціонери проводять відпрацювання ринків міста

Минулих вихідних працівники міліції провели низку оперативно-профілактичних заходів на території міських ринків в обласному центрі. Основною метою такого відпрацювання стало попередження скоєння правопорушень, від яких найчастіше потерпають житомиряни.

Як повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Володимир Остапчук, правоохоронці спрямували свої зусилля передусім на профілактику скоєння кримінальних правопорушень та порушень адміністративного законодавства, зокрема, звернули особливу увагу на припинення незаконних валютних операцій, вуличну торгівлю, збут недоброякісної та контрафактної продукції тощо.

Дільничні інспектори та оперативники блоку кримінальної міліції перевіряли торгівельні заклади, які здійснюють торгівлю алкогольними та тютюновими виробами щодо наявності відповідних документів та ліцензії, а також недопущення реалізації цих товарів дітям.

Окремо були проінспектовані відділи, що реалізують громадянам побутову техніку, яка була у використанні. Як результат – вилучено понад півсотні мобільних телефонів та іншу електроніку без відповідних документів. Вилучене перевірять по інформаційних базах щодо можливого викрадення.

Серед виявлених порушень адміністративного законодавства - незаконне розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, комп’ютерних програм та баз даних. З реалізації вилучено більше 50 DVD-дисків та направлено на експертне дослідження.

Задокументували працівники міліції й порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. Декількох відвідувачів та працівників ринку правоохоронці застали за розпиттям спиртного у громадських місцях або просто на робочому місці, відтак їм доведеться відповідати як за ці діяння, так і за зберігання самогону.

Водночас правоохоронці обстежили територію ринку щодо масового продажу риби, раків, риболовецьких сіток, капканів, з метою недопущення браконьєрства, незаконного вилову риби на річках і водоймищах та інших порушень правил рибальства.

Окремо міліціонери провели профілактичну роботу з особами, які перебувають на обліках в органах внутрішніх справ, перевіривши декого за місцем проживання, інших – відвідали за місцем роботи.

Як зазначив начальник Житомирського МВ УМВС Володимир Остапчук, подібна робота буде продовжена правоохоронцями й надалі.
Наталя Тимчук, СЗГ УМВС України в Житомирській області
Житомирські міліціонери проводять відпрацювання ринків міста

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: