У Коростені жінки перекрили дорогу поблизу військкомату » Новини Житомира
 
 


У Коростені жінки перекрили дорогу поблизу військкомату

Автор: news_maker від 25-07-2014, 21:45, переглядів: 1 555

У Коростені жінки перекрили дорогу поблизу військкомату

25 липня, вранці у місті Коростені Житомирської області жінки перекрили дорогу поруч з військкоматом на вулиці Сосновского, 17 протестуючи проти мобілізації, яку підписав 23 липня президент Петро Порошенко.

"Біля військкомату вишикувалася черга з чоловіків, як молодих хлопців, так і старших. Всього їх близько двох сотень, - розповідає місцева мешканка 28-річна Світлана Возненко. - Поруч із військкоматом двадцять жінок перекрили дорогу. Вимагають, щоб їхніх чоловіків не забирали на війну без належного медогляду. В одного з чоловіків, наприклад, пальці на руці ушкоджені, не працюють, а йому сказали, що він годиться для служби. Ще один прийшов хворий, видно, що аж обличчя синє, але і його забирають. Люди вимагають, щоб навели лад у військоматі, бо таке враження, що їм аби будь кого набрати треба".

Протест тривав трохи більше години.

"Комісар зараз особисто спілкується з людьми на вулиці, на даний момент дорогу вже вдалося розблокувати", - пояснив черговий військкомату.

Нагадаємо, 23 липня президент України Петро Порошенко підписав указ про часткову мобілізацію. Це третя хвиля призову від початку року. На 45 днів підуть в армію 50 тис. бійців.
У Коростені жінки перекрили дорогу поблизу військкомату


За матеріалами Gazeta.ua

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: