У Житомирі міліція продовжує відпрацьовувати ринки » Новини Житомира
 
 


У Житомирі міліція продовжує відпрацьовувати ринки

Автор: news_maker від 27-07-2014, 23:42, переглядів: 1 163

У Житомирі міліція продовжує відпрацьовувати ринки

Під час чергових профілактичних заходів правоохоронці приділили особливу увагу автомобільному ринку м. Житомира.

Працівники карного розшуку поспілкувалися як з автолюбителями, так і з продавцями, які здійснюють реалізацію відповідних товарів. Основною темою таких бесід було роз’яснення заходів запобігання найбільш поширеним злочинам, у тому числі, пов’язаними з транспортними засобами. Окремо підіймалося питання щодо запобігання торгівлі викраденими речами.

Тим часом інша група оперативників перевіряла, чи не знаходяться у продажу запчастини та автомобілі, які були викрадені або незаконно потрапили на територію України. Результатом стало вилучення двох кузовів автомобілів «Нива» та «Volkswagen», автомобільної магнітоли та шин, на які не знайшлося відповідних документів. Нині правоохоронці з’ясовують, кому належить зазначене майно та встановлюють обставини, за яких воно опинилося на міському авторинку.

- Такі відпрацювання й надалі триватимуть на усіх ринках та торгівельних майданчиках обласного центру, - повідомив начальник міліції м. Житомира Володимир Остапчук. – Важливо, щоб житомиряни та гості міста могли спокійно купувати товари, не побоюючись, що можуть потрапити у неприємну кримінальну історію.

У Житомирі міліція продовжує відпрацьовувати ринки


СЗГ УМВС України в Житомирській області

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: