Упродовж 45 діб в Україні триватиме третя хвиля часткової мобілізації » Новини Житомира
 
 


Упродовж 45 діб в Україні триватиме третя хвиля часткової мобілізації

Автор: news_maker від 30-07-2014, 20:48, переглядів: 3 118

Упродовж 45 діб в Україні триватиме третя хвиля часткової мобілізації

Нагадаємо, за цей час (до 3 вересня) буде приведено у бойовий стан 15 бойових частин та 44 частини бойового забезпечення оборони. Про те, як мобілізаційна кампанія проходить на Житомирщині йшлося на брифінгу в облдержадміністрації. Голова ОДА Сергій Машковський, зокрема, наголосив:
"Одразу хочу підкреслити, щоб потім не було непорозумінь, термін у сорок п’ять діб не стосується строку перебування на військовій службі. Іншими словами – це той термін, що служить для визначення механізму призову на військову службу. Ротація військових буде відбуватися лише після підготовки підрозділів і у вигляді заміни одного підрозділу на інший. Спочатку резервісти пройдуть навчання у військових частинах, потім інтенсивну підготовку на полігонах. Лише після цього відбудеться заміна".
Під час третьої черги часткової мобілізації буде більш ретельно проводитися медичний огляд призовників, на цьому зосередив увагу обласний військовий комісар Микола Залесський:
"Основне – це медичний огляд. Раніше проводилися лише медичні опитування. Зараз нам для цієї процедури відвели два дні. Тому до роботи медичної комісії ми відносимося більш серйозно і притримуємося вимог чинного законодавства. Особовий склад буде проходити бойове злагодження, потім навчатися, і лише після цього будуть виконувати поставлені вищим керівництвом завдання".
У ході брифінгу, в якому взяв участь і виконуючий обов’язки командира 95 аеромобільної бригади, журналісти поставили численні питання, щодо соціального захисту військовослужбовців, що перебувають у зоні бойових дій, матеріального забезпечення війська, боєздатності військових формувань та інші.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: