Житомирянка відсвяткувала 100-річний ювілей » Новини Житомира
 
 


Житомирянка відсвяткувала 100-річний ювілей

Автор: news_maker від 31-07-2014, 07:25, переглядів: 1 360

Житомирянка відсвяткувала 100-річний ювілей

Житомирянка Людмила Павлівна Дрозд 30 липня 2014 року, святкувала свій 100-річний ювілей. Привітати іменинницю з такою поважною датою прийшли родичі та представники влади.

Заступник міського голови Олександр Бочковський передав Людмилі Дрозд вітальні листи та цінні подарунки від в.о.міського голови Любов Цимбалюк та голови облдержадміністрації Машковського.

«На жаль, мало хто доживає до 100 років, а Вам, дорога іменинниця, доля дарувала довге, цікаве і насичене життя. Щира любов до праці, велике бажання робити людям добро стали дороговказами Вашого життєвого шляху. Вам вірять, до Вашої думки прислухаються, у Вас вчаться», - зазначив О.Бочковський.

Він побажав іменинниці доброго здоров’я, щастя та благополуччя: «Нехай кожен день буде осяяний радістю, а добре самопочуття, гарний настрій, Ваша родина та вдячна громада стануть запорукою впевненості у кожному дні Вашого життя».

100-річна ювілярка у свою чергу подякувала усім, хто прийшов з привітаннями, та побажала Україні мирного неба, а українцям - міцного здоров’я та щасливого життя.

Довідка:
Дрозд Людмила Павлівна народилася 30 липня 1914 року в селі Стирти Черняхівського району Житомирської області в родині селян. Разом з чоловіком пережили страшний голодомор. До війни подружжя працювало в колгоспі.
Дрозд Л.М. народила 5 дітей: двоє синів та троє дочок, має 10 онуків та 2 правнуки

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: