152 військових з 95 аеромобільної бригади, які брали участь в АТО, будуть переведені до інших частин » Новини Житомира
 
 


152 військових з 95 аеромобільної бригади, які брали участь в АТО, будуть переведені до інших частин

Автор: news_maker від 31-07-2014, 20:29, переглядів: 2 653

152 військових з 95 аеромобільної бригади, які брали участь в АТО, будуть переведені до інших частин

Цей факт підтвердив на брифінгу в облдержадміністрації тимчасово виконуючий обов’язки командира бригади майор Володимир Швєцов. Він повідомив, що відповідне розпорядження поступило від командувача сухопутних військ ЗСУ, і відповідно наказу військовослужбовці будуть переведені до різних підрозділів збройних сил, які щойно формуються. Володимир Швєцов додав:
"Рішення було прийнято штатним командиром частини, і штатними командирами підрозділів. Ними було відібрано контингент військвовослужбовців, які за своїми морально-діловими якостями не можуть, не те, що б служити, а саме на даний момент не можуть брати участь в АТО. Замість цих військовослужбовців у ході третьої черги часткової мобілізації будуть набрані нові військовослужбовці".
Рішення було прийнято штатним командиром частини, і командирами підрозділів. Своє бачення цієї резонансної проблеми висловив голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський:
"95-та бригада – це наші герої, від яких зараз залежить наше життя. Вони виконують найскладніші завдання. Завдяки цим воїнам зберігається мир і в Житомирській області, і в цілому по державі. По цьому рішенню, яке викликало такий великий резонанс в суспільстві, потрібно, на мою думку, підходити індивідуально. Кожен випадок треба розглянути окремо комісією Генштабу, можливо, із залученням громадськості, нас, місцевого самоврядування".
Очільник області також озвучив свій намір детальніше розібратися в ситуації і донести свою позицію до військового керівництва.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: