Виконком міськради здав в оренду приміщення банно-прального комбінату » Новини Житомира
 
 


Виконком міськради здав в оренду приміщення банно-прального комбінату

Автор: news_maker від 7-08-2014, 12:14, переглядів: 1 294

Виконком міськради здав в оренду приміщення банно-прального комбінату

Рішенням виконкому міськради здано в оренду під офіс приміщення банно-прального комбінату комунального підприємства "Гагарінське". Потребу такого кроку пояснила директор департаменту власності та ринкового регулювання міськради Вікторія Краснопір. Серед аргументів: приміщення, яке не використовується вже понад 5 років, прийшло в занедбаний стан. Коштів на його відновлення в міському бюджеті немає, та й сама робота підприємства вже буде нерентабельною:
"Цей комплекс був відкритий в 1993 році, коли ще були інші технології прання, ще не було розповсюдження компактних пральних машин. І сьогодні лікарні чи військовій частині вигідніше поставити у себе свої невеликі пральні машини, а не витрачати на перевезення білизни та на запуск обладнання. розрахованого на сотні кілограмів. Якщо це приміщення не використовувати, то ми можемо дочекатися, що воно прийде в повний занепад і взагалі нікому не буде потрібне".

Вікторія Краснопір також дала роз’яснення щодо можливої подальшої приватизації приміщення площею понад 250 квадратних метрів. Рішення про приватизацію приймає міська рада, тому без її дозволу таких дій здійснити не можливо. Окрім того, приміщення може бути продано містом з аукціону.
"Якщо людина орендує приміщення, це не означає, що приміщення завтра стане її. Наприклад, приміщення по вул.В.Бердичівська, 24, де було п’ять орендарів, міська рада продала з аукціону за один мільйон 700 тисяч гривень. Тобто приміщення потрібно на законних підставах передати в оренду. У випадку перепрофілювання його з офісу на магазин, наприклад, буде переглянута й орендна плата, відповідно до вимог законодавства", – пояснила директор департаменту власності та ринкового регулювання міськради Вікторія Краснопір.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: