В Брусилівському районі вже точно можуть сказати, наскільки альтернативне опалення дешевше газового » Новини Житомира
 
 


В Брусилівському районі вже точно можуть сказати, наскільки альтернативне опалення дешевше газового

Автор: news_maker від 8-08-2014, 16:56, переглядів: 1 479

В Брусилівському районі вже точно можуть сказати, наскільки альтернативне опалення дешевше газового

Активну роботу по заміщенню газу для опалення бюджетних установ в районі почали проводити в минулому році, розповів голова райдержадміністрації Олег Ніколайчук. Першими на альтернативне паливо перевели котельні брусилівської гімназії імені Готовчиця і загальноосвітньої школи в селі Хомутець:
"В котельні брусилівської гімназії імені Готовчиця за опалювальний період 2012/13 років було використано 103 864 метрів кубічних природного газу на суму 489 тисяч гривень. На обслуговування котельні витрачено було 52 тисячі гривень. Тобто, сума – 541 тисяча гривень. А після заміни котла, в опалювальному сезоні 2013/14 років на опалення пішло 400 тисяч гривень, тобто, економія склала 141 тисячу гривень", – поінформував учасників обласної координаційної ради з питань ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів голова Брусилівської райдержадміністрації Олег Ніколайчук.
Чиновник вважає за доцільне використовувати в школах і дитячих садочках пічне опалення, яке збереглося в цих закладах. За його словами, галузь освіти району забезпечена паливом на 98 відсотків, охорона здоров'я – на сто. Також варто приділяти увагу утепленню приміщень, заміні вікон, модернізації систем та мереж теплопостачання. Такий комплексний підхід дозволить і економити ресурси, і не втрачати у якості надання послуг, вважає голова Брусилівської райдержадміністрації.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: