У Житомирі розтрощили ігрові автомати » Новини Житомира
 
 


У Житомирі розтрощили ігрові автомати

Автор: news_maker від 9-08-2014, 11:09, переглядів: 1 857

У Житомирі розтрощили ігрові автомати

Житомирські міліціонери провели показову акцію знищення грального обладнання, вилученого у місцях функціонування підпільних азартних залів. До участі запросили місцевих журналістів, які спробували власноруч розбити представлену техніку.

Знищення устаткування відбувається за відповідним рішенням суддів після розгляду кримінальних проваджень відносно організаторів незаконного бізнесу.

- Загалом працівники УМВС України в Житомирській області з початку року з незаконного використання вилучили близько 200 одиниць грального обладнання, - повідомив начальник УДСБЕЗ Сергій Вязмікін. - Порушено 17 кримінальних проваджень за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, 12 з яких уже передано для судових розглядів.

Відтак понад двох десятків гральних автоматів та покерних столів, відносно яких уже прийнято рішення про утилізацію, розмістили на одному з майданчиків автогосподарства міліції для показового знищення.

До участі у процесі безпосередньо долучились журналісти, які за допомогою молотка та лома, розбивали техніку.

Втім за кілька хвилин процес набрав більш радикальніших ознак, коли автомати затріщали під вагою ковша потужного екскаватора.

Менш ніж за півгодини осередки сумнівного задоволення перетворилися на купу сміття та уламків.

Водночас працівники міліції продемонстрували присутнім й вилучене обладнання, що є речовими доказами в інших провадженнях та очікує вирішення своєї участі. Близько 70 одиниць «безруких бандитів» у найрізноманітнішому виконанні є своєрідною еволюція розвитку азартних автоматів: від найпростіших до сучасних двомоніторних.

Втім у найближчому майбутньому під ковшем екскаватора будь-які їх технічні характеристики навряд чи матимуть якесь значення – головне, аби ці «забавки», були знищені та не слугували чиємусь збагаченню за рахунок зубожіння інших.
У Житомирі розтрощили ігрові автомати
У Житомирі розтрощили ігрові автомати
У Житомирі розтрощили ігрові автомати


Алла Ващенко, СЗГ УМВС України в Житомирській області

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: