У Житомирі пенсіонерка віддала шахраям 6 тисяч доларів за вирішення неіснуючих проблем » Новини Житомира
 
 


У Житомирі пенсіонерка віддала шахраям 6 тисяч доларів за вирішення неіснуючих проблем

Автор: news_maker від 9-08-2014, 11:14, переглядів: 1 697

У Житомирі пенсіонерка віддала шахраям 6 тисяч доларів за вирішення неіснуючих проблем

До Житомирського міськвідділу пізнього вечора 8 серпня звернулася 67-річна жителька обласного центру із заявою про ошуканство. Жінка власноруч винесла з дому та віддала невідомим значну суму грошей, повіривши у нібито затримання сина за вчинення ДТП.

Стаціонарний телефон в оселі пенсіонерки задвонив близько 16.00 години. Приглушений голос в слухавці назвав жінку мамою і та вирішила, що розмовляє з власним сином, якому незручно говорити. Чоловік повідомив, що він скоїв дорожньо-транспортну пригоду і тепер йому загрожує тюрма, аби вирішти проблему треба гроші.

Повіривши у банальну байку, пенсіонерка винесла з дому 6 тисяч гривень та передала невідомому на зупинці громадського транспорту, як наказав телефонний співрозмовник.

Наразі працівники міліції у рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України проводять заходи для встановлення осіб, причетних до злочину, а всіх жителів області вкотре застерігають: не можна вірити будь-яким телефонним повідомленням.


СЗГ УМВС України в Житомирській області

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: