На Житомирщині затримано вбивцю 17-річної дівчини » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині затримано вбивцю 17-річної дівчини

Автор: news_maker від 11-08-2014, 14:03, переглядів: 1 901

На Житомирщині затримано вбивцю 17-річної дівчини

Трагедія сталася уночі 9 серпня у с. Дворище. Посеред ночі до будинку місцевої жительки зайшов її племінник, який накинувся на господарку та її дочку. Від отриманого удару в серце 17-річна дівчина загинула. Нападника, який з місця події втік, затримали дільничні інспектори міліції за кілька годин після вчинення вбивства.

Близько 3.30 до Володарськ-Волинського РВ УМВС України в Житомирській області надійшло телефонне повідомлення про те, що у кареті швидкої медичної допомоги від отриманого поранення померла 17-річна дівчина. Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Володарськ-Волинського РВ та обласного УМВС Житомирщини.

- Загибла виявилась місцевою жителькою, швидка її забирала просто з дому, – розповідає начальник Володарськ-Волинського РВ УМВС Михайло Невмержицький. – У будинок посеред ночі несподівано зайшов племінник господарки і зчинив конфлікт. Під час його перебігу він і травмував дівчину, завдавши колото-різану рану грудної клітини. Також постраждала і матір, якій хлопець спричинив поранення живота та передпліччя.

На жаль, врятувати життя 17-річної дівчини, студентки одного з коледжів м. Житомира, не вдалося.

Сам нападник після скоєного з місця події втік, розбивши віконне скло у веранді. За кілька годин дільничні інспектори знайшли підозрюваного в одному з місцевих домогосподарств у сіносховищі. 20-річний хлопець не може пояснити причин свого вчинку і каже, що нічого не пам’ятає, втім власну вину не заперечує.

Як встановили у ході з’ясування обставин правоохоронці, того вечора він був на місцевій дискотеці, а за кілька хвилин до фатальної миті його бачили поблизу будинку загиблої у неадекватному стані – хлопець голосно і безпричинного кричав.

Нині досудове розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України триває, призначено низку спеціальних експертиз, проводяться інші слідчо-оперативні заходи для встановлення причин такого жорстокого злочину.

Хлопцеві, затриманому у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України оголошено про підозру, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. 20-річному парубкові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Травми, отримані 41-річною господаркою помешкання, не становлять загрози життю.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: