Міноборони не підтверджує інформацію про загибель 70-х військовослужбовців із Житомирщини » Новини Житомира
 
 


Міноборони не підтверджує інформацію про загибель 70-х військовослужбовців із Житомирщини

Автор: news_maker від 14-08-2014, 14:20, переглядів: 1 300

Міноборони не підтверджує інформацію про загибель 70-х військовослужбовців із Житомирщини

14 серпня у стрічці новин деяких житомирських Інтернет-видань почала з’являтися інформацію про те, що до Житомирської області привезли тіла 70-х загиблих військовослужбовців. Таке повідомлення ввечері 13 серпня у соціальній мережі опублікував журналіст телеканалу «Інтер» Роман Бочкала. Він зазначив, що загиблі бійці із зони АТО належали до 30-ї і 95-ї бригад.

Інформація, яка так швидко набула розголосу, не є правдивою. Це повідомлення спростувало Міністерство оборони України, а згодом – і сам автор.

Так, Міністерство оборони України повідомляє, що інформація про 70-х загиблих військовослужбовців із 30-ї і 95-ї бригад, тіла яких нібито були привезені вчора у Житомир, не відповідає дійсності.

Також у повідомленні Міноборони у соціальній мережі зазначено: «Ця інформація вчора і сьогодні активно поширюється користувачами соціальних мереж, засобами масової інформації, породжуючи велике занепокоєння і зневіру в сили наших воїнів, завдає страждань родичам та близьким військовослужбовців, які знаходяться в зоні АТО. Ворог, загнаний у кут, намагається з останніх сил робити все можливе для нагнітання панічних та істеричних настроїв в українському суспільстві. Тому продуктивним способом захисту і оборони від брехні, пропаганди та інформаційних мін повинні бути ваш спокій і поміркованість. Не перетворюйтесь на зброю ворога в інформаційній війні проти Збройних Сил та всього Українського народу!»

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: