На Михайлівській житомиряни вишивають карту України » Новини Житомира
 
 


На Михайлівській житомиряни вишивають карту України

Автор: news_maker від 14-08-2014, 20:36, переглядів: 1 362

На Михайлівській житомиряни вишивають карту України

14 серпня 2014 року, на вулиці Михайлівській розпочалась Всеукраїнська акція «Україна разом», в якій об’єднавшись, українці вишиють разом карту України. Організатори планують поставити рекорд за кількістю вишивальників, також сподіваються, що вишита карта висітиме у Верховній Раді України. Дизайнером карти стала вінничанка Юлія Плахтій.

Карту вже вишивали у Вінниці, а 14-15 серпня до акції можуть долучитись житомиряни. Далі полотно передадуть в Рівне. Повністю завершити роботу планують до 30 листопада.

Кожна область на карті розфарбована в кольори обласного прапора.

Щоб представники національного реєстру рекордів України змогли зафіксувати рекорд, організатори фіксують кожного учасника, який зробив хоча б один хрестик на фотознімках.

Сьогодні акція проходила під звуки патріотичних пісень у виконанні духового оркестру Палацу культури. Активістами також організований куточок, де діти можуть написати листи для військових, потім дитячі листи та відбитки долонь будуть передані військовослужбовцям, які беруть участь в АТО. Також бажаючі могли пожертвувати кошти на потреби українських військових.

Поки дорослі вишивають, дітей пригощають солодощами, пропонують взяти участь у творчих майстер-класах. На сцені також пролунали виступи житомирських поетес Марії Хімич та Олени Котик.

Організатори запрошують до дійства усіх бажаючих.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: