У Житомирі анонім замінував обласний військомат » Новини Житомира
 
 


У Житомирі анонім замінував обласний військомат

Автор: news_maker від 17-08-2014, 21:45, переглядів: 1 619

У Житомирі анонім замінував обласний військомат

Повідомлення про замінування надійшло на службовий телефон оперативного чергового обласного військомату. Невідомий повідомив про те, що за годину станеться вибух. Повідомлення перевіряли правоохоронці, інформація не підтвердилась. Нині триває з’ясування особи автора анонімного дзвінка.

Тривожний дзвінок надійшов до чергової частини УМВС України в Житомирській області близько 17.00 з військомату. Оперативний черговий повідомив, що щойно невідомий чоловік зателефонував і сказав, що за годину станеться вибух та поклав слухавку.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Житомирського міськвідділу та УМВС, а також експерти вибухо-технічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру та кінолог зі службовою собакою. Працівники міліції тимчасово обмежили доступ на потенційно небезпечну територію, аби провести перевірку повідомлення.

Упродовж кількох годин фахівці ретельно обстежували багатоповерхову будівлю щодо наявності у ній вибухового пристрою. Жодних підозрілих предметів виявлено не було.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Законодавцем за недоречні жарти з повідомленнями про підготовку вибуху чи інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, визначено відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 6 років.

У Житомирі анонім замінував обласний військомат
У Житомирі анонім замінував обласний військомат
У Житомирі анонім замінував обласний військомат

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: