28 дітей учасників АТО відправилися на відпочинок у санаторій «Дениші» » Новини Житомира
 
 


28 дітей учасників АТО відправилися на відпочинок у санаторій «Дениші»

Автор: news_maker від 18-08-2014, 15:59, переглядів: 1 349

28 дітей учасників АТО відправилися на відпочинок у санаторій «Дениші»

Під головуванням заступника директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександра Антонюка відбулося чергове засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року. 18 серпня члени штабу розглянули питання про організацію оздоровлення та відпочинку дітей в Овруцькому районі та дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
За словами Олександра Антонюка, із закінченням літа не завершується сезон оздоровлення юних жителів нашої області. До кінця року діти, потерпілі від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ще будуть відпочивати у санаторних закладах Житомирщини та інших регіонів держави. Окрім цього, посадовець наголосив: «Департаменту сім’ї, молоді та спорту вдалося знайти додаткові кошти, завдяки яким 28 дітей учасників антитерористичної операції 16 серпня відбули на відпочинок в санаторій «Дениші». Варто звернути увагу на те, що саме зараз в усіх дитячих таборах області робиться акцент на патріотичному вихованні юного покоління. Це надзвичайно важливо на фоні останніх подій в країні та напередодні Дня Державного Прапора України та Дня незалежності».
Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Овруцької райдержадміністрації, заступник керівника районного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей Микола Сергійчук повідомив про те, що на Овруччині вже оздоровлено 1 тис. 418 дітей. У районі немає пришкільних таборів, але добре налагоджена співпраця з релігійними організаціями. Завдяки діяльності волонтерів юні жителі району брали участь у 7-денному виїзді на Овруцько-Словечанський кряж, під час якого вони жили в наметах та весело проводили дозвілля.
Заступник начальника служби у справах дітей облдержадміністрації Наталія Пилипчук звернула увагу на те, що на Житомирщині налічується близько 3,5 тис дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також понад 3 тис. 300 дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. За її словами, громадські організації нашої області активно долучаються до надання допомоги таким дітлахам, а особливо це відчутно в літній період, коли вони мають нагоду відпочити та оздоровитися. Цього року більшість дітей змогли провести час у пришкільних таборах, а також у санаторних закладах області й інших регіонів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: