У Брусилові розпочато будівництво Свято-Воскресенської Церкви » Новини Житомира
 
 


У Брусилові розпочато будівництво Свято-Воскресенської Церкви

Автор: news_maker від 18-08-2014, 18:52, переглядів: 1 813

У Брусилові розпочато будівництво Свято-Воскресенської Церкви

У Брусилів 16 серпня на свято закладання капсули під будівництво Української Православної Свято-Воскресенської Церкви Київського патріархату завітали Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, Архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав. Участь у заході також взяли Герой України Олександр Омельченко, Народна артистка України, Герой України Ніна Матвієнко, український вчений та видавець Микола Тимошик та багато інших.
Разом із представниками духовенства Брусилівщини Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет молилився за мир на рідній землі та припинення збройного протистояння на сході держави.
Жителі Брусилівщини вірять, що згодом на площі ім. І. Огієнка у райцентрі будуть височити куполи храму, про який так мріяв сам Іван Огієнко.
Перед присутніми також виступив голова райдержадміністрації Олег Ніколайчук, який побажав всім миру, любові та злагоди в родинах і державі.
Микола Тимошик пообіцяв організувати збір спонсорської допомоги від лауреатів премії імені Івана Огієнка. Адже видатний українець хрестився і вінчався в церкві, яка стояла на тому ж місці, де нині будуватимуть храм.

У Брусилові розпочато будівництво Свято-Воскресенської Церкви

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: