У Новограді-Волинському міліціонери затримали парубка, який викрав скриньку з пожертвами » Новини Житомира
 
 


У Новограді-Волинському міліціонери затримали парубка, який викрав скриньку з пожертвами

Автор: news_maker від 19-08-2014, 10:57, переглядів: 1 137

У Новограді-Волинському міліціонери затримали парубка, який викрав скриньку з пожертвами

Персонал одного із закладів громадського харчування райцентру відмовився обслуговувати компанію неповнолітніх хлопців, які замовили спиртні напої. Натомість один з них викрав зі стійки бару скриньку з пожертвами для підтримки української армії. Наразі відносно неповнолітнього відкрито кримінальне провадження.

Днями до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції із заявою звернулась 40-річна власниця одного із закладів громадського харчування міста. Заявниця повідомила про те, що невідомий викрав скриньку для пожертв, в якій знаходились гроші в сумі близько п’яти тисяч гривень. Небайдужа підприємниця поставила її на барній стійці у своєму закладі. Жінка розповіла, що майже усі клієнти не тільки залишали решту від вартості своїх замовлень, а й окремо кидали до скриньки купюри із номіналом у 50 та 100 гривень.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. У ході проведення оперативних заходів працівники карного розшуку встановили особу підозрюваного. Ним виявився 16-річний житель одного з населених пунктів району.

Під час розмови з правоохоронцями, у присутності батьків, неповнолітній хлопець зізнався у скоєному. Як з’ясувалось у подальшому, скриньку наповнену грішми, парубок запримітив одразу, як тільки зайшов до бару. А коли персонал відмовився обслуговувати їх компанію, то вирішив «помститись». За деякий час знову повернувся до залу і викрав пожертву, а гроші зібрані на допомогу військовослужбовцям витратив на свої потреби.

- Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції вказаної статті винуватцю може загрожувати покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років, - коментує начальник Новоград-Волинського міськвідділу міліції Сергій Рябошапка.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: