У Житомирі розпочали демонтаж тимчасових споруд » Новини Житомира
 
 


У Житомирі розпочали демонтаж тимчасових споруд

Автор: news_maker від 20-08-2014, 14:54, переглядів: 1 267

У Житомирі розпочали демонтаж тимчасових споруд

Відповідно до рішення виконкому №252 від 9 липня в Житомирі проводиться демонтаж тимчасових споруд, розміщених самовільно та з відхиленнями від дозвільної/погоджувальної документації. Загальна кількість об’єктів – 84.

Під час останнього засідання виконкому перший заступник міського голови Сергій Сухомлин повідомляв, що власникам незаконно встановлених тимчасових споруд направлені письмові повідомлення з вимогою добровільно демонтувати конструкції.

На виконання робіт КП "Інспекція з благоустрою" розроблено орієнтовний кошторис. По кожному об’єкту визначена окрема вартість. Загальна сума коштів передбачена на демонтаж тимчасових споруд складає 169 тис. 325 грн.

«Роботи з демонтажу вже розпочаті. До 1 вересня будуть демонтовані незаконно встановлені тимчасові об’єкти, які розташовані поблизу навчальних закладів. У результаті комісійної перевірки, яка проводилась із залученням спеціалістів управлінь архітектури та регулювання земельних відносин, відділу торгівлі, а також інспекції з благоустрою, складені акти обстеження тимчасових споруд», – зазначив Сергій Сухомлин.

У Житомирі розпочали демонтаж тимчасових споруд
У Житомирі розпочали демонтаж тимчасових споруд

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: