У Житомирі працівники ДСО завадили винести із супермаркету поцуплену форель » Новини Житомира
 
 


У Житомирі працівники ДСО завадили винести із супермаркету поцуплену форель

Автор: news_maker від 21-08-2014, 11:27, переглядів: 1 218

У Житомирі працівники ДСО завадили винести із супермаркету поцуплену форель

Дівчина, яка прийшла до одного з місцевих продовольчих маркетів, хотіла непомітно пронести повз каси неоплачений товар. Проте вчинити крадіжку їй не дозволили пильні охоронці магазину та працівники Державної служби охорони при УМВС.

Близько 22 години черговий наряд групи затримання Державної служби охорони отримав тривожний сигнал з охоронюваного об’єкта – одного з торгівельних закладів м. Житомира.

За кілька хвилин міліціонери прибули до супермаркету, а їх поява неабияк збентежила пізнього покупця – 20-річну житомирянку. Саме на неї поскаржилася правоохоронцям охорона за те, що дівчина намагалася пронести через касу товар, не розрахувавшись за нього. Без будь-яких слів, молодичка виклала поцуплену з магазину форель вартістю у 200 гривень зі своєї корзини і спробувала залишити магазин, пославшись на погане самопочуття.

Проте лікарі викликаної на місце події карети швидкої медичної допомоги після огляду дівчини повідомили, що остання симулювала власний нездоровий стан, а її життю та здоров’ю нічого не загрожувало.

Задля подальшого з’ясування усіх обставин і прийняття рішення відповідно до чинного законодавства, житомирянку було доставлено до Житомирського міськвідділу міліції.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: