Для реабілітації учасників АТО відремонтували дві палати у Бердичеві » Новини Житомира
 
 


Для реабілітації учасників АТО відремонтували дві палати у Бердичеві

Автор: news_maker від 21-08-2014, 19:26, переглядів: 1 472

Для реабілітації учасників АТО відремонтували дві палати у Бердичеві

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський 21 серпня відвідав Житомирський обласний військовий шпиталь ветеранів війни у м. Бердичеві. Цього дня у медичному закладі в експлуатацію здали дві палати для реабілітації учасників АТО з Житомирщини.
Ремонт було здійснено за фінансової підтримки воїнів-афганців, котрі розуміють учасників АТО як ніхто інший.
Головний лікар шпиталю Павло Журбенко повідомив, що наразі відремонтовано дві палати в терапевтичному та неврологічному відділеннях. Планується створити комфортні умови для бійців у кожному відділенні шпиталю. Ремонтні роботи вже ведуться у палаті в кардіології, яка також призначена для лікування учасників АТО.
Сергій Машковський, перебуваючи у шпиталі, завітав до неврологічного відділення, в якому на реабілітації знаходяться три військовослужбовці.
Очільник області подякував молодим людям за їх відвагу та героїзм. Наголосив на тому, що обласна влада буде дбати про всіх учасників АТО з Житомирщини та закликав з усіма питаннями та проблемами звертатися особисто до нього. Пообіцяв посильну підтримку та допомогу. А також вручив нашим героям подарунки.
Бердичівський міський голова Василь Мазур в свою чергу подарував сучасний телевізор у палату, в якій на реабілітації перебувають військові. А представники Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни вручили бійцям тонометри.
Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас розповів журналістам, що сьогодні шпиталь на 100% забезпечений медикаментами та харчуванням. Додаткових коштів не потребує. У медзакладі 40 грн. на добу виділяється на забезпечення медикаментами пацієнтів та 35 грн. – на харчування.
Павло Журбенко наголосив на тому, що хлопці у шпиталі проходять лікувально-реабілітаційний процес, який може затягнутися навіть на роки.
Наразі у Житомирському обласному військовому шпиталі у Бердичеві на реабілітації перебуває четверо учасників АТО.

Для реабілітації учасників АТО відремонтували дві палати у Бердичеві

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: