Як у Житомирі відзначатимуть державні свята » Новини Житомира
 
 


Як у Житомирі відзначатимуть державні свята

Автор: news_maker від 22-08-2014, 13:29, переглядів: 1 598

Як у Житомирі відзначатимуть державні свята

В управлінні культури розповіли як у Житомирі відзначатимуть два важливих державних свята – День прапора та День незалежності. Далі у сюжеті:



23 серпня, у День прапора на майдані імені С.П.Корольова, перед Житомирською обласною державною адміністрацією, за участю представників органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, військовослужбовців Житомирського гарнізону, студентської молоді та громадськості о 9.00 відбудеться урочисте підняття Державного Прапора України.

Після цього вихованці житомирських таборів, у яких проводилась патріотична акція «Подаруй Прапор воїну», вручать прапори із написаними дітьми побажаннями для військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції.

24 серпня, у День незалежності України, на майдані імені С.П.Корольова, перед Житомирською обласною державною адміністрацією, очікують появи представників влади та громадськості «у національному вбранні та національною атрибутикою».

О 8.30 24 серпня на майдані Корольова, біля стели Героям Небесної Сотні, відбудеться молитва за Україну за участю представників релігійних організацій та покладання квітів до стели Героям Небесної Сотні .

О 9 годині почнеться урочиста хода вулицею Велика Бердичівська. Дорогою відбудуться покладання квітів до меморіальної дошки М.С.Грушевському (на приміщенні поліклініки ЦМЛ № 1), меморіального погруддя В.М.Чорноволу (приміщення бібліотеки ЖДУ ім. І.Франка) та пам’ятника І.Я.Франку (біля ЖДУ ім. І.Франка).

Біля пам’ятника Т.Г.Шевченку близько 9.30 розпочнуться урочистості з нагоди 23-ї річниці незалежності України, під час яких юнакам та юнкам, яким цього дня виповниться 16 років, будуть вручені паспорти громадян України та сувеніри.

24 серпня 16 років виповниться сімом старшокласникам Житомира.

Урочистості завершаться близько 10 години покладанням квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку.

Зі слів Наталії Марчук, від громадських та благодійних організацій міста не надійшло жодної заявки про проведення заходів, спрямованих на патріотичне виховання молоді та підтримку української армії.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: