У Житомирі вогнеборці врятували життя малолітній дитині » Новини Житомира
 
 


У Житомирі вогнеборці врятували життя малолітній дитині

Автор: news_maker від 30-08-2014, 08:46, переглядів: 1 369

У Житомирі вогнеборці врятували життя малолітній дитині

29 серпня о 12:32 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на першому поверсі однієї з багатоповерхівок обласного центру. До служби порятунку «101» зателефонували стурбовані сусіди, які помітили та й відчули запах диму, що виходив з балкону оселі. До того ж, з середини квартири, де сталося загоряння, доносився дитячий крик та плач.

По прибуттю на місце події, бійці ДСНС побачили, що на сильно задимленому балконі, за металевою решіткою, знаходиться малолітній хлопчик, який кричав і плакав. Рятувальники, швидко, за допомогою спеціального обладнання відігнули решітку і дістали звідти малечу. Ним виявився 2-річний Кирилко, який залишився вдома наодинці. Його мати перебувала на роботі, а старший братик, який повинен був його доглядати, пішов гуляти з друзями. Малий бешкетник, найшовши сірники, почав з ними гратися, внаслідок чого і сталося займання.

Швидкими та злагодженими діями співробітників ДСНС пожежу було локалізовано о 12:54 та повністю ліквідовано о 13:21. Вогонь встиг знищити двоярусне дитяче ліжко та пошкодив деякі речі домашнього вжитку у кімнаті. На щастя, загиблих та травмованих на місці події не виявлено. Мати маленького Кирила від його госпіталізації відмовилася.

Наразі фахівцями встановлюється сума нанесеного вогнем збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У Житомирі вогнеборці врятували життя малолітній дитині

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: