У Житомирі оголошений набір до «Школи молодого політика» » Новини Житомира
 
 


У Житомирі оголошений набір до «Школи молодого політика»

Автор: news_maker від 2-09-2014, 15:17, переглядів: 1 138

У Житомирі оголошений набір до «Школи молодого політика»

Для молодих та активних житомирян, які планують займатися громадською та політичною діяльністю, є можливість отримати необхідні знання та практичні навички для старту власної політичної кар’єри.

Цільовою аудиторію проекту «Школа молодого політика» МГО «Сучасний Формат» є активну молодь, яка прагне реалізувати себе в політиці та державному управлінні. Учасники школи пройдуть п’ятимісячний курс навчання, а також двомісячне стажування в органах місцевої влади. Крім того програма передбачає екскурсії на підприємства та державні установи міста з метою ознайомлення учасників зі структурою міста та міської влади. В ході навчання учасники «Школи молодого політика» зустрічатимуться з політиками та управлінцями, які ділитимуться власним досвідом.
Враховуючи події останнього півріччя в Україні та необхідність оновлення влади в державі, в тому числі місцевої, важливим є вже зараз навчати молодих людей політичної освіти та надавати їм не лише теоретичні знання, але й практичні навички.
До навчання запрошується молодь від 16 до 30 років, яка прагне реалізувати себе в політичній або державній сфері, отримати необхідні для цього знання, познайомитися з успішними політиками міста та Україні, пройти стажування в органах міської влади. Навчання в школі відбуватиметься з жовтня до березня.
Даний проект не підтримується жодною політичною партією або політиком та має на меті лише надати учасникам необхідні знання та практичні навички для подальшої діяльності. Після закінчення проекту учасники отримають сертифікат про навчання в «Школі молодого політика» та про проходження стажування в органах місцевого самоврядування.
Щоб взяти участь у проекті потрібно заповнити реєстраційну анкету (https://docs.google.com/forms/d/1SYL7rF1t1pjTdc9Q2msNipnX0TnlWRhUT_MkNdAUHWw/edit). Прийом заявок триває до 20 вересня включно.

Контакти:
46-10-86, 0970128706 – Микола
[email protected]

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: