Білоцерківське підприємство знову підвело коростенських школярів » Новини Житомира
 
 


Білоцерківське підприємство знову підвело коростенських школярів

Автор: admin від 3-09-2014, 13:09, переглядів: 1 402

Білоцерківське підприємство знову підвело коростенських школярів

Ще два тижні тому в Коростені сподівалися, що в цьому навчальному році школярі таки отримуватимуть гаряче харчування. Міська влада була налаштована жорстко контролювати білоцерківське підприємство "Візит", яке знову виграло тендер.

Але не так сталося, як гадалося. Міський голова Володимир Москаленко каже, що представники "Візиту" до Коростеня так і не приїхали:

"Виграла Біла Церква, але вони не приступили до харчування в травні. І зараз ми розраховували, що в кінці серпня вони налагодять цю систему і будуть харчувати наших дітей, але вони відмовилися цим займатися. І скільки ми не виходили на них, просили зустрітися, розпочати харчування, але вони не відгукуються, на зустріч не йдуть, не приїжджають, вони відмовляються харчувати наших дітей, хоча вони виграли тендер", – розповів Володимир Москаленко.

На попередній сесії міської ради депутати направили телеграму до Мінсоцполітики з проханням нарешті втрутитися в ситуацію і скасувати результати тендеру. Але поки що гарячого харчування за кошти держави в коростенських школах не буде. Міський голова вважає, що ситуація не безвихідна і організувати процес все-таки можна:

"Максимально проводимо опитування батьків, яка форма харчування буде їх задовольняти. Чи готувати гарячи страви, чи готувати чай і булочку. Батьки повинні замовити організаціям, які харчують, меню, скажімо, на тиждень і здати кошти". Володимир Москаленко погоджується – це незручно і для їдалень, і для батьків. Але на сьогоднішній день іншого виходу не бачить.

"Батьки будуть отримувати компенсацію за відсутність гарячого харчування, десь в межах двохсот гривень. Якщо батьки переживають за дітей, вони мають адекватно відреагувати, почекати і спільно нам всім треба організувати харчування наших дітей", – зазначив Володимир Москаленко.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: