У Житомирі міліціонери затримали кишенькового злодія прямо в тролейбусі » Новини Житомира
 
 


У Житомирі міліціонери затримали кишенькового злодія прямо в тролейбусі

Автор: admin від 3-09-2014, 13:17, переглядів: 1 206

У Житомирі міліціонери затримали кишенькового злодія прямо в тролейбусі

Оперативники фактично схопили за руку чоловіка, який поцупив мобільний телефон у однієї з пасажирок. Чоловік одразу здався правоохоронцям підозрілим – ззовні був схожий на одного з раніше судимих за вчинення крадіжок. Тому міліціонери взяли його на контроль.

Коли за одну зупинку підозрілий чоловік раптово вийшов, вони пішли за ним, одночасно попросивши пасажирів перевірити наявність речей та грошей. З'ясувалося, що в однієї з пасажирок таки зник мобільний, який і знайшовся в кишені підозрюваного. Затриманий – раніше неодноразово судимий 34-річний житомирянин у скоєному зізнався. Наразі відкрито кримінальне провадження.

Водночас правоохоронці звертаються до житомирян: уважно подивіться на фото затриманого. Якщо ви стали жертвою кишенькового злодія і упізнали цього чоловіка (можливо, їхали з ним в одному пасажирському транспорті або він стояв з вами поруч у натовпі в інших громадських місцях), негайно зверніться до найближчого відділення міліції або зателефонуйте за номером "102", кажуть у прес-службі обласного управління МВС.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: