У Житомирі відбудеться презентація роману Володимира Шовкошитного » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відбудеться презентація роману Володимира Шовкошитного

Автор: news_maker від 6-09-2014, 19:24, переглядів: 1 199

У Житомирі відбудеться презентація роману Володимира Шовкошитного

8 серпня о 19-00 в Львівській кав’ярні «BRAMA» відбудеться презентація роману члена Національної Спілки письменників України, поета, прозаїка та кінодраматурга Володимира Шовкошитного – «БОРИВІТРИ».

Боривітри - це такий вид соколів, вони значно менші за "Білого кречета" - героя мого попереднього роману, але разом, гуртом вони - непереможні. Разом - сила! Це гасло Майдану. Події роману відбуваються на Україні Західній і на Україні Наддніпрянській від 1943 року до Майдану.
Серед героїв книги Роман Шухевич, Василь Кук, Микола Лебедь, Голова СБ ОУН "Михайло" - Микола Арсенич, Командир УПА-"Північ" Дмитро Клячківський - "Клим Савур". Його соратники "Дубовий"- Литвинчук, Юрко Стельмащук - "Рудий", курінні "Рубашенко" - Коваль, "Сосенко" - Антонюк, сотенний "Кречет" і його побратими, а також вороги Українців та їхні посіпаки, які так і не усвідомили себе українцями - Микита Хрущов, Олексій Кіріченко, Микола Підгорний, Петро Шелест, Леонід Брежнєв. Читач зустрінеться з катом українського народу рейхскомісаром Еріхом Кохом, який одночасно був агентом Сталіна, та з найбільшим провокатором тієї війни Ніколаєм Кузнєцовим - посланцем Сталіна до Коха.
Книга розвінчує брехливі совіцькі міти про подвиги так званих "народних месників" -"червоних партизанів", показуючи їхнє справжнє обличчя та їхній особовий склад - диверсантів і терористів НКВС-МВС-МДБ. У книзі розкриті невідомі сторінки української історії, пов'язані з відкриттям "Монументу на честь 300-річчя возз'єднання України з Росією" у місті Переяславі-Хмельницькому.
Ця книга-епопея про Україну середини 20 - початку 21-го століття - єдине дослідження такого масштабу в сучасній українській літературі. Вона завершує трилогію автора "Кров - свята".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: