Житомирянин втратив 13 тисяч гривень повіривши у неіснуючий виграш » Новини Житомира
 
 


Житомирянин втратив 13 тисяч гривень повіривши у неіснуючий виграш

Автор: news_maker від 9-09-2014, 18:00, переглядів: 1 567

Житомирянин втратив 13 тисяч гривень повіривши у неіснуючий виграш

До Житомирського МВ УМВС звернувся 26-річний житель обласного центру із заявою про шахрайство. Хлопець, довірившись незнайомцеві, перерахував на телефонний рахунок невідомого адресата 12 тисяч 920 гривень. Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.

Цього разу схема шахрайства полягала у наполегливому переконанні чоловіка, що він виграв автомобіль. Мовляв, його номер телефону випадково обрав комп’ютер і тепер саме він є щасливим власником новенького автомобіля «Ford». Але для отримання виграшу необхідно сплатити певну суму, нібито встановлений податок. Спантеличений хлопець лише згодом усвідомив нереальність штучно спровокованої ситуації і, не дочекавшись виграшу, лише за кілька днів звернувся до міліції.

- Заявник розповів, що події відбувалися на початку вересня у Святошинському районі столиці. Відтак нині ми з’ясовуємо усі обставини правопорушення, - прокоментував начальник Житомирського МВ Володимир Остапчук.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на термін до 3 років.

А правоохоронці вкотре застерігають: шановні громадяни, будьте обачними у всіх справах щодо грошових коштів, не приймайте спонтанних рішень, про які згодом доводиться жалкувати. Не погоджуйтесь на сумнівні пропозиції незнайомих або малознайомих вам людей. Не забувайте життєву мудрість про безкоштовний сир.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: