У бердичівлянина невідомі, які представилися робітниками міліції, викрали кілька десятків тисяч доларів » Новини Житомира
 
 


У бердичівлянина невідомі, які представилися робітниками міліції, викрали кілька десятків тисяч доларів

Автор: news_maker від 15-09-2014, 15:33, переглядів: 1 350

У бердичівлянина невідомі, які представилися робітниками міліції, викрали кілька десятків тисяч доларів

До Бердичівського міськвідділу міліції звернувся 54-річний житель райцентру, який повідомив про те, що невідомі особи викрали з його будинку грошові заощадження. У рамках кримінального провадження міліція встановлює обставини події та причетних до неї осіб.

Заявник розповів правоохоронцям, що під ранок до його будинку під’їхав автомобіль, з якого вийшло декілька чоловіків. Невідомі представилися працівниками правоохоронних органів – міліції та СБУ. Вони звинуватили господаря у причетності до виготовлення підроблених грошових купюр та зберігання наркотичних засобів.

Відтак візитер, який назвався представником СБУ із сейфа чоловіка вилучив 300 доларів США. Потім останнього розвернули обличчям до стіни і наказали так дочекатися приїзду слідчо-оперативної групи. Самі ж непрохані гості вийшли з будинку, сіли в автомобіль та зникли у невідомому напрямку. Після їх від’їзду господар виявив відсутність у сейфі всіх грошових заощаджень на загальну суму кілька десятків тисяч доларів США.

– Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньо визначеною правовою кваліфікацією за ч.5 ст.185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою осіб) Кримінального кодексу України. Нині працівники міліції з’ясовують усі обставини події та встановлюють причетних до неї осіб, - повідомив начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються однозначним позбавленням волі строком до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: