У Коростені міліціонери затримали крадіїв автозапчастин » Новини Житомира
 
 


У Коростені міліціонери затримали крадіїв автозапчастин

Автор: news_maker від 20-09-2014, 13:03, переглядів: 1 807

У Коростені міліціонери затримали крадіїв автозапчастин

Днями працівники карного розшуку міського відділу міліції встановили і затримали двох жителів райцентру, причетних до крадіжки автозапчастин з домогосподарства. Нині за даним фактом проводиться досудове розслідування.
До міського відділу міліції звернувся 46-річний житель Коростенського району. Чоловік розповів правоохоронцям про крадіжку автозапчастин на суму більше 7000 гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої провели огляд домогосподарства та навколишньої території. Було з’ясовано, що зловмисники потрапили до підсобного приміщення, зірвавши навісний замок.

В ході оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до даного кримінального правопорушення причетні двоє місцевих жителів віком 24 та 20 років. При спілкуванні з працівниками міліції молоді люди розповіли, що крадіжку спланували заздалегідь. Ще раніше запримітили, що у постраждалого в підсобному приміщенні можуть знаходитись металеві предмети. Того вечора добряче випили та пішли «на справу», згодом викрадені автозапчастини здали в якості металобрухту.
- Нині триває розслідування кримінального провадження. Відповідно до чинного законодавства, за крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення (ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України) молодикам загрожує від трьох до шести років ув’язнення, - повідомив начальник Коростенського МВ Віктор Калітка. - Також правоохоронці перевіряють причетність парубків до скоєння подібних злочинів на території району.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: