Колишньому меру Житомира відмовили в реєстрації кандидатом у народні депутати » Новини Житомира
 
 


Колишньому меру Житомира відмовили в реєстрації кандидатом у народні депутати

Автор: news_maker від 21-09-2014, 12:51, переглядів: 1 636

Колишньому меру Житомира відмовили в реєстрації кандидатом у народні депутати

Колишнього мера Житомира Георгія Буравкову відмовили в реєстрації кандидатом у народні депутати по округу №62 (Житомир). Однією з причин є відсутність відомостей про громадянство та контактний номер телефону.

«В порушення вимог пункту 1 частини другої статті 55 заяву Буравкова Г.А. про самовисунення не містить зобов'язання у разі обрання його депутатом припинити діяльність, яка відповідно до Конституції України та законів України несумісна з мандатом народного депутата України, або вказівки, що така діяльність ним не здійснюється. Також всупереч вимогам пункту 2 частини другої статті 55 в автобіографії Буравкова Г.А. не вказані відомості про громадянство, контактний номер телефону. За таких обставин зазначені документи не є заявою про самовисування та автобіографією кандидата у народні депутати України у розумінні пунктів 1, 2 частини другої статті 55 Закону», - зазначається у відповідній постанові Центрвиборчкому.

Нагадаємо, що вже офіційно зареєстровано 15 кандидатів по мажоритарним округам Житомирській області Олександр Коцюбко, Олександр Величко (округ №62), Анжеліка Лабунська, Павло Жебрівський (округ №63), Володимир Пехов (округ №64); Сергій Суворий, Віталій Бойчук (округ №65); Віталій Журавський, Володимир Гук, Яніна Кремпиц, Василь Барановський, Іван Литвин, Владислав Музира (округ №66); Віктор Развадовський, Володимир Кропивницький (округ №67).

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: