Як реалізувати виборчі права вимушених переселенців? » Новини Житомира
 
 


Як реалізувати виборчі права вимушених переселенців?

Автор: news_maker від 29-09-2014, 17:49, переглядів: 1 181

Як реалізувати виборчі права вимушених переселенців?

Про це у Житомирі говорили під час "круглого столу", який проходив у рамках Всеукраїнської компанії "Кожен голос важливий". За словами представника центру підтримки громадських ініціатив Андрія Карташова, дуже важливо донести до людей інформацію про особливості голосування не за місцем реєстрації. Ця проблема стосується не лише переселенців, а й людей, які перебувають у відрядженні, і студентів, які в день голосування не зможуть поїхати додому:

"Якщо виборець захоче дізнатися де його місце голосування, він може або безпосередньо піти на виборчу дільницю і подивитись себе у списках (така можливість доступна з 15 жовтня), або зайти в персональний кабінет на Інтернет сайті державного реєстру виборців", – повідомив Андрій Карташов.
Тож для того, аби проголосувати не за місцем реєстрації, потрібно не пізніше 20 жовтня подати заяву до реєстру виборців з проханням тимчасово змінити місце голосування. До заяви слід додати підтверджуючі документи про своє перебування в день виборів на іншій території.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: