Підготовка до зимового періоду комунальних служб Житомира виходить на фінішну пряму » Новини Житомира
 
 


Підготовка до зимового періоду комунальних служб Житомира виходить на фінішну пряму

Автор: news_maker від 1-10-2014, 06:54, переглядів: 1 257

Підготовка до зимового періоду комунальних служб Житомира виходить на фінішну пряму

На відомчій нараді, що проходить щопонеділка заступник міського голови Житомира Едуард Кругляк виокремив два питання, що зараз на часі. Це оформлення договорів з НАК "Нафтагаз" про постачання теплоносія для опалювального сезону в місті та заповнення тепломереж водою.

"Останні зведення, надані управлінням житлового господарства. У нас з 885 будинків (це без будинків ОСББ і без відомчих) системи 273 будинків заповнені водою. Ми будемо продовжувати цю роботу. Ну, і лист на Житомиргаз про роз пломбування котельні. Все це має бути зроблено".

Заступник міського голови зазначив, що цього тижня відбуватиметься розпломбування котелень і перевірка готовності локальних мереж до прийому тепла за звичайним планом: спочатку лікарні, дошкільні та шкільні заклади, далі – житлові будинки та поліклініки, у третю чергу приміщення бюджетних та госпрозрахункових установ, в тому числі адміністративні будинки.

"Потрібно проаналізувати обсяги споживання тепла на даних об’єктах і, з врахуванням цього, розробити чіткий графік послідовності подачі тепла",– зазначив Едуард Кругляк.

Щодо термінів початку опалювального сезону: "Ми працюємо згідно температурного режиму. Ніяких затримок з початком опалювального сезону не буде. Якщо температура протягом трьох діб буде нижчою від 8 градусів, ми буде смикатися", – запевнив заступник міського голови.
Про готовність міста до зими та опалювального сезону комунальники звітуватимуть на сесії міськради 9 жовтня. Тоді ж будуть розглянуті питання освоєння коштів з бюджету розвитку, у сфері екології та інші, що стосуються благоустрою міста.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: