У Житомирі відкрився міжнародний фестиваль документального кіно про права людини "DocuDays UA" » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відкрився міжнародний фестиваль документального кіно про права людини "DocuDays UA"

Автор: news_maker від 6-10-2014, 19:41, переглядів: 1 353

У Житомирі відкрився міжнародний фестиваль документального кіно про права людини "DocuDays UA"

Мета фестивалю – за допомогою кіномистецтва привернути увагу суспільства до актуальних проблем прав людини та сприяти розгортанню діалогу щодо їх вирішення. Фільми житомиряни зможуть побачити у кінотеатрі "Україна" щодня по буднях до 16 жовтня. Вхід на сеанс – вільний.
"Цей фестиваль цього року знову ж таки буде проводитися в більше ніж 230 містах і містечках України, а місто Житомир є перше місто, в якому фестиваль DocuDays UA стартує в цьому році", – розповіла організатор фестивалю, керівник молодіжної громадської організації "Сучасний формат", Жанна Соловйова.
В проведенні фестивалю громадській організації сприяє і міська влада Житомира. "Чому ми підтримуємо проекти цієї організації: перш за все вони завжди носять інноваційний, патріотичний і оригінальний характер, і соціальне спрямування безперечно є", – вважає начальник управління молодіжної політики та організаційної роботи департаменту сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації Тетяна Шмаюн. Загалом в рамках показу житомирські глядачі зможуть побачити 9 повнометражних та 5 короткометражних фільмів.
7 жовтня буде показана стрічка "Евромайдан. Чорновий монтаж", вже відома в Україні та за кордоном стрічка про нещодавні події революції.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: