Кращі житомирські студенти отримали іменні стипендії » Новини Житомира
 
 


Кращі житомирські студенти отримали іменні стипендії

Автор: news_maker від 7-10-2014, 19:12, переглядів: 1 243

Кращі житомирські студенти отримали іменні стипендії

Відзначати талановиту молодь за фахові досягнення стало щорічною традицією навчально-наукового інституту філології та журналістики ЖДУ ім. І. Франка. Іменні стипендії (наразі їх п'ять) були започатковані вісім років тому Житомирською облрадою та відомими меценатами нашого міста.

Призначають їх лише студентам, які склали на "відмінно" не менше трьох останніх сесій поспіль.

Ректор університету Петро Саух побажав лауреатам стипендій професійних успіхів, творчої наснаги та щасливого майбутнього:

"Те, що не вдалося нам, старшому поколінню, я сподіваюся, і ми всі сподіваємося, що вдасться вам зробити. Побудувати нову, заможну, мирну, щасливу Україну".

Самі ж стипендіати сподіваються, що їх приклад надихне наступне покоління на майбутні наукові здобутки:

"Ми вже випускники всі, і ми надіємося, що наші наступники будуть підтримувати славні традиції, які ми започаткували і будуть нести ґрунтовні знання в розвиток саме філології та журналістики, а також інших дисциплін", – розповіла стипендіатка Оксана Супруненко.

Зауважимо, що до цього часу стипендіатами вже стали 33 студенти вузу. У подальшому переважна більшість з них яскраво проявили себе в журналістській та громадській діяльності або продовжили наукову роботу.

Для довідки: призначені стипендії:

– імені Олега Ольжича (за виявлені глибокі та ґрунтовні знання українського літературного процесу). Фундатор стипендії – Житомирська обласна рада.

– імені професора Миколи Никончука (за особливі успіхи у вивченні сучасної української діалектології). Фундатор стипендії – Ольга Сердюкова.

– за виявлені глибокі та ґрунтовні знання слов’янських мов та зарубіжної літератури. Фундатор стипендії – Леся Дорош-Мірошникова.

– за професійне використання набутих знань з філології на практиці. Фундатор стипендії – Зоя Васильєва.

– імені Василя Остапчука (за виявлені глибокі та ґрунтовні знання дисциплін видавничого та журналістського циклу). Фундатор стипендії –Володимир Дебой.

Кращі житомирські студенти отримали іменні стипендії

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: