У Лугинському районі відкрито ще три пам’ятні дошки загиблим військовослужбовцям в зоні АТО » Новини Житомира
 
 


У Лугинському районі відкрито ще три пам’ятні дошки загиблим військовослужбовцям в зоні АТО

Автор: news_maker від 7-10-2014, 19:29, переглядів: 1 741

У Лугинському районі відкрито ще три пам’ятні дошки загиблим військовослужбовцям в зоні АТО

На Житомирщині пам'ять про загиблих земляків у зоні антитерористичної операції увіковічнюють шляхом встановлення іменних дошок. Так, 7 жовтня у Лигинському районі відкрили три дошки на честь своїх героїв – Валерія Юрченка, Сергія Гуца та Петра Яцковця.
На фасаді Лугинської ЗОШ №2 про мужніх випускників закладу нагадуватимуть викарбувані імена на граніті: заступника командира танкової роти з озброєння військової частини А0409, капітана Валерія Юрченка та солдата 6-го окремого аеромобільного батальйону 95-ї аеромобільної бригади Сергія Гуца, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України.
У відкритті взяли участь родичі загиблих, учні, педагогічний колектив, жителі селища, голова райдержадміністрації Сергій Чорний, голова районної ради Петро Мельник.
Цього ж дня на фасаді Остапівського навчально-виховного комплексу було відкрито пам’ятну дошку старшині Збройних Сил України Петру Яцковцю, який 24 серпня загинув у зоні проведення антитерористичної операції.
Голова райдержадміністрації Сергій Чорний зазначив, що ці меморіальні дошки встановлюються в пам`ять про тих людей, які змусили нас подивитися на життя зовсім по-іншому. Своїм прикладом вони показали, як треба сьогодні відстоювати незалежність, любити Україну та свій народ.
Близькі, друзі, однокласники та вчителі говорили лише найкращі слова, згадуючи своїх загиблих героїв. Пам'ять про них вічно житиме в серцях не лише жителів Лугинського району та Житомирщини. Вся Україна вдячна їм за подвиг.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: