Державтоінспекція розпочинає перший в Україні місячник "навчання ПДР" » Новини Житомира
 
 


Державтоінспекція розпочинає перший в Україні місячник "навчання ПДР"

Автор: news_maker від 10-10-2014, 21:37, переглядів: 1 371

Державтоінспекція розпочинає перший в Україні місячник "навчання ПДР"

Упродовж місяця автолюбителі зможуть безкоштовно перевірити свої знання в Центрах надання послуг ДАІ. З 15 жовтня по 15 листопада всі бажаючі кожного робочого дня з 13 до 14 години мають нагоду пройти своєрідне тестування власних знань. Основна цільова аудиторія – підлітки, кажуть у Державтоінспекції.

Вони, з одного боку, вже почувають себе дорослими, тож їм нецікаві уроки в ігровій формі, з іншого – "сухі" лекції також не викликають у них ентузіазму. Тож і вирішили запропонувати цій категорії учасників дорожнього руху випробувати себе в теоретичних знаннях ПДР у "справжніх умовах". Втім, надана можливість стане у нагоді і людям більш дорослого віку. За останні роки до Правил дорожнього руху неодноразово вносилися зміни, тож для водіїв навіть з великим стажем буде цікаво перевірити свою уважність та обізнаність.
Державтоінспекція запрошує всіх долучитися до акції, вдосконалити свої знання, провести з користю час та ближче познайомитися з роботою центрів надання послуг ДАІ. У планах на майбутнє доповнити акцію і тестовим практичним іспитом для дорослих. Однак спочатку теорія, потім – практика.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: