У Новограді-Волинському правоохоронці затримали злодія, що поцупив скриньку з грошима » Новини Житомира
 
 


У Новограді-Волинському правоохоронці затримали злодія, що поцупив скриньку з грошима

Автор: news_maker від 14-10-2014, 17:23, переглядів: 1 214

У Новограді-Волинському правоохоронці затримали злодія, що поцупив скриньку з грошима

Правоохоронці швидко встановили особу підозрюваного. Для цього їм вистачило проглянути записи камер відеоспостереження, встановлених у магазині, звідки було вчинено крадіжку. Порушником виявився вже раніше судимий 21-річний місцевий житель.

Міліціянти затримали його за місцем проживання. Коли підозрюваний зрозумів, що його викрили, він одразу ж зізнався у скоєному. А також розповів, що гроші, наявні у скриньці на момент злочину (а це близько 2500 грн.) уже встиг витратити на власні потреби. Наразі затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

Повторно потрапив до міліції житомирянин, раніше затриманий за вчинення наркозлочину. Затриманий тиждень тому під час реалізації ацетильованого опію 30-річний чоловік знову опинився у "полі зору" правоохоронних органів. На цей раз він мав при собі півкілограмовий пакет з подрібненою рослинною сировиною, схожою на макову соломку.

Працівники міліції з'ясували, що наркотичну речовину підозрюваний придбав в одному з районів області, а пізніше доставив до Житомира, з метою продажу. Вилучені наркотики наразі віддали на експертизу, а затриманого поки що взяли під варту. Зараз продовжується розслідування цієї справи, в межах якого оперативники виявляють всіх фігурантів злочин, поінформували нас в Управлінні МВС в області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: