На Житомирщині багатодітна родина воїна АТО живе у напівзруйнованому будинку » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині багатодітна родина воїна АТО живе у напівзруйнованому будинку

Автор: news_maker від 14-10-2014, 17:47, переглядів: 1 557

На Житомирщині багатодітна родина воїна АТО живе у напівзруйнованому будинку

10-річний Нікіта, з яким Президент України Петро Порошенко спілкувався під час робочого візиту на Житомирський бронетанковий завод, - єдиний хлопчик зі всієї області, хто цьогоріч вступив до Київського кадетського корпусу.

Мешкає він у селищі Гуйва під Житомиром. Доки тато і старший брат несуть службу в зоні АТО, мама бідкається: будинок, у якому вони живуть, тріщить по швах. 7 років тому впала перша стіна, незабаром завалилася й друга. Власними зусиллями мешканці намагалися врятувати дім, але він продовжує руйнуватися.

«Старший син у нас військовослужбовець - учасник АТО, чоловік також військовослужбовець. Вдома ще три дівчини. Я не в змозі на сьогоднішній день не те, що ремонтувати будівлю, а навіть прогодувати і вдіти дітей, бо наших чоловіків і синів забрали в АТО», - розповідає мама Нікіти Олена Терентюк.

Жінка зітхає: ЖЕК і Новогуйвинська селищна рада порятунком помешкання займатися не збираються, кажуть, що дім приватизований, отже, й ремонтувати його мають самі господарі. Земельну ділянку, на яку згідно з законом, багатодітна родина військовослужбовців має право, влада також не виділяє.

«Я 9 років стою на черзі на отримання земельної ділянки як багатодітна мати, чоловік як офіцер запасу. Я за 9 років не отримала жодної сотки», - розповідає жінка.

Доки по сусідству стрімкими темпами зводяться розкішні маєтки, жінка продовжує вірити, що в Україні незабаром запанує мир, син і чоловік повернуться додому живими і неушкодженими, і з допомогою небайдужих людей вони таки зможуть відбудувати свій дім.
На Житомирщині багатодітна родина воїна АТО живе у напівзруйнованому будинку


За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: