26 червня під час вирішення питання подальшої долі готелю «Житомир» – на сесію не прийшли депутати-опозиціонери » Новини Житомира
 
 


26 червня під час вирішення питання подальшої долі готелю «Житомир» – на сесію не прийшли депутати-опозиціонери

Автор: news_maker від 27-06-2012, 11:21, переглядів: 2 076

26 червня під час вирішення питання подальшої долі готелю «Житомир» – на сесію не прийшли депутати-опозиціонери

26 червня 2012 року, під час вирішення важливого для міста питання – подальшої долі готелю «Житомир» – на сесію не прийшли депутати-опозиціонери. Причина – співпадіння дати проведення пленарного засідання із судом по справі Юлії Тимошенко. Житомирські депутати від фракцій «Батьківщина» та «Фронт змін» обрали друге – необхідність бути присутніми в Києві біля стін суду.

«Не можна бути в опозиції до майна громади, до каналізацій і труб, до господарської діяльності. Тим більше, не можна бути в опозиції до свого народу», – так прокоментував сьогодні міський голова Володимир Дебой відсутність депутатів опозиційних фракцій на сесії. Адже сьогодні на пленарному засіданні фактично вирішувалась доля комунальної власності територіальної громади міста – готелю «Житомир».

У випадку зі зволіканням прийняття кардинального рішення територіальна громада міста ризикувала залишитись без готельного господарства. Адже сьогодні готель «Житомир» має близько 1 млн.грн. кредиторської заборгованості, яку могли б стягнути за рахунок комунального майна. Вже з десяток років підприємство було фактично некерованим через затягування судів і, відповідно, неможливість через це впливати на ситуацію.

«Я дякую тим депутатам, які сьогодні прийшли на сесію. Вони зробили крок до збереження комунальної власності територіальної громади міста. На жаль, все, що робиться на краще, не влаштовує опозицію», – мовив міський голова.

На запитання представників ЗМІ під час брифінгу щодо особи нового керівника підприємства Володимир Дебой повідомив, що сьогодні говорити про нового керівника зарано. Адже зараз основне завдання – розібратися у фактичному стані справ готелю. Визначення нового керівника відбудеться лише після завершення процедури припинення КП «Готельне господарство "Житомир"», створення нового комунального підприємства та затвердження його статуту.

Відомо лише одне – новий керівник працюватиме на контрактних засадах, виключно під фінансовий план, у випадку невиконання якого контракт буде розірвано.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: