На Житомирщині опалювальний сезон розпочався з 21 жовтня » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині опалювальний сезон розпочався з 21 жовтня

Автор: admin від 22-10-2014, 17:54, переглядів: 1 268

На Житомирщині опалювальний сезон розпочався з 21 жовтня


На цьому наголосив голова облдержадміністрації Сергій Машковський під час селекторної наради з головами облдержадміністрацій з питань початку опалювального сезону під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.
Так Президент України Петро Порошенко 20 жовтня під час зустрічі з Віце-прем’єр-міністром – Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимиром Гройсманом дав доручення не пізніше цієї п’ятниці, 24 жовтня, розпочати опалення всіх без винятку помешкань у країні. Відповідну вказівку розпочати опалювальний сезон до кінця тижня отримали керівники районів та міст Житомирщини від голови облдержадміністрації.
«Технічно Житомирщина до початку опалювального сезону була готова ще 1 жовтня. Увесь паливно-енергетичний та житловий комплекси, об’єкти соціальної сфери готувалися заздалегідь. Опалювальний сезон в області розпочався 21 жовтня. За оперативними даними, станом на 10:00 22 жовтня теплом вже забезпечені 119 шкіл, 208 дитячих садочків та 29 лікарень. До кінця четверга (23 жовтня) опаленням буде забезпечено більше 50% об’єктів житлового фонду», - зауважив Сергій Машковський.
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час селекторної наради наголосив, що за останні півроку Уряд зробив все можливе для того, аби тепло було в кожній українській домівці, незважаючи на надскладні умови. Адже вперше за всі роки нашої незалежності на чотири місяці було повністю припинено постачання природного газу з Російської Федерації. Також вперше немає можливості доставити українське вугілля зі східних областей на теплоелектростанції країни.
Крім того Арсеній Яценюк зауважив, що Уряд надав 7 млрд. грн для погашення різниці в тарифах за спожитий газ. Тому необхідно максимально провести розрахунки за газ та слідкувати за якістю фінансової дисципліни та економіки.
Прем’єр-міністр України також наголосив на тому, що роботи із запровадження та переходу на альтернативні джерела палива припиняти не потрібно, незважаючи на те, що опалювальний сезон вже розпочався.

На Житомирщині опалювальний сезон розпочався з 21 жовтня

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: