З Житомира до Харцизька виїхало дві сім'ї з дітьми » Новини Житомира
 
 


З Житомира до Харцизька виїхало дві сім'ї з дітьми

Автор: news_maker від 23-10-2014, 19:11, переглядів: 1 261

З Житомира до Харцизька виїхало дві сім'ї з дітьми

Про це повідомляє Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Житомирській області. Так, 22 жовтня з Житомира до рідного міста Харцизька, що в Донецькій області, виїхало дві сім'ї з дітьми.
Ці сім'ї переселенців проживали у готелі «Житомир» в обласному центрі і, коли дізналися, що на малій батьківщині вже немає бойових дій, вирішили повернутися додому.
За допомогою департаменту праці та соціального захисту населення та управління ДСНС України в області було вирішене питання щодо виділення коштів на придбання квитків на потяг для вимушених переселенців, щоб вони мали змогу дістатися додому, адже коштів на дорогу сім'ї не мали.
За сприяння департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму для родин було організоване безкоштовне транспортування до Києва, звідки потягом переселенці вже діставатимуться до Харцизька.
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський під час засідань регіонального координаційного штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій і районів проведення антитерористичної операції до Житомирської області, постійно наголошує, що потрібно надавати допомогу вимушеним переселенцям, які бажають повернутися до власних домівок.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: