Студенти ЖДТУ – переможці Міжнародного телевізійного конкурсу » Новини Житомира
 
 


Студенти ЖДТУ – переможці Міжнародного телевізійного конкурсу

Автор: news_maker від 24-10-2014, 16:24, переглядів: 1 270

Студенти ЖДТУ – переможці Міжнародного телевізійного конкурсу

За спеціальністю майбутній інженер та маркшейдер, а за покликанням - талановиті виконавці, студенти Житомирського державного технологічного університету Євгеній Кравчук та Катерина Літвинчук днями повернулися з Міжнародного телевізійного фестивалю «Доля», що традиційно втретє вже проходив у столиці.

Там вони не лише представляли країну та вуз, але й свій творчий колектив «Акорд», де під керівництвом Любові Голуб, займаються вже тривалий час і готувалися безпосередньо до конкурсу під час занять у Центрі культури студентської молоді ЖДТУ.

Варто відзначити, що цьогоріч «Доля» зібрала близько півтори сотні заявок від учасників, з яких до заключного етапу дійшло лише 40, а серед них двоє житомирян.

Крім українців, свої співочі здібності демонстрували хлопці та дівчата з Румунії, Молдови, Конго, Камеруну, Китаю. Наша держава була представлена вокалістами із 16 регіонів.

Впевнену перемогу, а точніше «Гран-Прі» конкурсу отримав учасник із Одеси, який навчається в музичній академії.

Звання лауреатів І та ІІІ премій, а також відповідні дипломи і кубки, здобули Євгеній Кравчук та Катерина Літвинчук. При цьому, жодної музичної освіти вони не мають, а підкупили авторитетне журі своїм талантом та харизмою.

Нагороди студентам Житомирського державного технологічного університету вручав особисто Леонід Кучма – в минулому двічі президент України.

Студентський та викладаський склад ЖДТУ щиро вітає переможців та бажає їм великих звершень у професійній діяльністі, натхнення й успіхів у творчості. Нехай відзнака міжнародного фестивалю стане стартом для нових здобутків і визнання.
Студенти ЖДТУ – переможці Міжнародного телевізійного конкурсу
Студенти ЖДТУ – переможці Міжнародного телевізійного конкурсу

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: