В. Развадовський: влада прибрала до рук музей у Чуднові » Новини Житомира
 
 


В. Развадовський: влада прибрала до рук музей у Чуднові

Автор: news_maker від 24-10-2014, 16:43, переглядів: 2 238

В. Развадовський: влада прибрала до рук музей у Чуднові

Політична боротьба утворила інформаційний бум. На політичну сцену виходять призабуті персонажі, такі як В. І. Развадовський, за яким тягнеться не одна «красива історія». В очах багатьох громадян він є праведником: піднімає пенсії (тільки на час виборів), постачає навчальні заклади подарунками (все так само під час виборів), допомагає бідним і знедоленим. Однією з таких напевно виступає дочка нардепа. Так як В. І. Развадовський купив Маргариті Развадовській квартиру в Харкові за півмільйона. При цьому розкидається гучними фразами: «я йду робити добро для простих людей», «я за місто майбутнього» та «європейські стандарти». Красивий сюжет для передвиборчої кампанії.
Насправді В. І. Развадовський таки почав підганяти місто під «європейські стандарти». Як експериментальний проект виступив Чуднів. Місто не може вже похвалитися такими пам'ятками, як краєзнавчий музей. Оскільки єдиний у своєму роді пішов на реконструкцію заради виконання обіцянок нардепа В. І. Развадовського. Яким же він має бути «місто майбутнього»? У поданні В. І. Развадовського він напевно нехтує історичними цінностями. Так як народний депутат викупив музей за 22363 грн. і перетворив його в питний заклад - кабак «Солом'яна гора».
Колишній музей, нині корчма "Солом'яна гора" і місто Чуднів впевнено рухається в напрямку «перспективного завтра», в якому немає місця освітнім центрам, музеям і культурним цінностям. На перший план виходять гроші, кабаки і влада.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: